Prvi vikend v februarju so se tekmovalci iz KC Brdo udeležili prve tekme v letošnji sezoni. Tekmovanje je potekalo v Šamorinu na Slovaškem. Vita Gala Fras je nastopala s svojo novo kobilo Quinaro in je odjahala dva parkurja na višini 115 cm brez kazenskih točk. Gaja Bajželj je z Baby Donno prav tako odjahala dva parkurja brez kazenskih točk. Klavdij Novak je s konjem Casper vse dni jahal brez kazenskih točk. Daša Smlatič je s konjema B like Baloubet in Catricky na višini 120 cm odjahala brez kazenskih točk. Aleksandra Ščap je s konjema Casper in El Patero na višini 125 cm odjahala brez kazenskih točk. Trener Aleksander Smolnikar je z konjem Koblenz dvakrat odjahal višino 135 cm brez napak. S konjem Italo vant Heike pa je na višini 140 cm odjahal brez kazenskih točk in zasedel 5. mesto.

 

V marcu pa so tekmovalci iz KC Brdo tekmovali v Manerbiu v Italiji. Vita Gala Fras je bila uspešna s svojo kobilo Quinaro na višini 110cm in odjahala parkur brez napak. Daša Smlatič je s konjem Freedom na višini 110cm in s konjem B like Baloubet na višini 120 cm dvakrat odjahala brez kazenskih tock. Urška Prebil je s konjem Ceasar na višini 120 cm odjahala super, imela je smolo in podrla zadnjo oviro. S konjem Quins na višini 120 cm pa je z hitrim časom osvojila 8. mesto. 
Klavdij Novak je s konjem Casper na višini 110cm odjahal dvakrat brez napak in osvojil 4. In 5. mesto. Aleksandra Ščap je s konjem Casper Z na višini 130 cm in 135cm odjahala brez kazenskih točk in osvojila 6. mesto. 

Vsem čestitamo in jim še naprej želimo veliko tekmovalnih uspehov!

 

  

Italo van´t Heike in Casper Z potujeta s tekme v Italiji, s katere sta nam Casper in Aleksandra prinesla lepo rozeto.

 

Vita Gala Fras in Quinara

 

Gaja Bajželj in Baby Dona

 

Jozef Klavdij Novak in Casper

KONTAKT

 

ACTRON d.o.o.

Brdo 1, 1230 Domžale

 

Kontakt: Irena Ščap, 040 306 760

E: info.actron@gmail.com

 

Kontakt za šolo jahanja:

Aleksandra Ščap 040/306-765

(C)2017 - 2024 Konjeniški center Brdo pri Ihanu - Vse pravice pridržane.